Aziz Şehitlerimizin Aileleri İle Amasya Kahvaltı Programı

Polis Eşleri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz Esma ÇAKICI, Semra ŞENGÜN, Nurşen HOLOĞLU, Nadire ASLAN ve Hayal KUNDUR, Tokat ilinde şehitlerimizin adlarının verildiği karakolların açılışını yapmak üzere Ankara da ikamet eden aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ile birlikte Tokat a gittiler. Heyet, Tokat programından önce Amasya Emniyet Müdürümüz Ali Kemal KURT ve eşi Polis Eşleri Derneği Amasya Şube Başkanımız Ebru KURT un davetiyle Amasya da kahvaltı programına katıldılar. Sıcak ve samimi sohbetler eşliğinde yapılan kahvaltının ardından, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve şehit ailelerimiz, misafirleri ile yakından ilgilenen KURT çiftine ve Amasya Emniyet Müdürlüğü personeline misafirperverlikleri için teşekkür ederek vedalaştılar.