Karne Etkinliği

Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı organizesinde, Emniyet Genel Müdürümüzün eşi Genel Başkanımız Fatma UZUNKAYA nın katılımı ile aziz şehitlerimizin evlatları için karne etkinliği düzenlendi. Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi nde düzenlenen etkinlikte balon katlama, maskot bando ekibi müzik dinletisi ve ilizyon gösterisi yer aldı. Programda pasta kesiminin ardından konuşma yapan Genel Başkanımız Fatma UZUNKAYA, karnelerini alan çocuklarımıza “Güçlü yarınlarımızın teminatı olan sizlerin çağımızın tüm yeniliklerine hakim ve yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmesi milletimiz için büyük önem taşımaktadır. Hepinizi azminiz gayretiniz ve başarınızdan dolayı kutluyorum.” dedi. Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelindiğini ve çocuklarımızın güzel bir tatili hak ettiğini dile getiren Genel Başkanımız, “Tatil sürecini en iyi şekilde değerlendirmenizi diliyorum. Bulunduğunuz şehirlerdeki tarihi ve kültürel mekanları, müzeleri, kütüphaneleri gezmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle de zaman geçirmenizi, sanatsal ve kültürel değeri olan sosyal aktivitelere katılmanızı ve kitap okumanızı öneriyorum.” diyerek karnelerini alan çocuklara tavsiyelerde bulundu. Program, şehitlerimizin kıymetli emanetleri çocuklarımıza karne hediyelerinin verilmesiyle son buldu.