33.Olağan Genel Kurulumuz

Derneğimizin 33.Olağan Genel Kurulu 25.05.2019 tarihinde Ankara Polisevi nde düzenlendi. Faaliyet raporu, bilanço, denetim kurulu raporu ve tahmini bütçenin okunup oylanmasının ardından yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi. Kurula katılan üyelerin tamamının oy birliği ile Fatma UZUNKAYA, Sadiye SAÇLI SEZER, Nadire ASLAN, Figen İMİŞCİ, Makbule ŞAHİN, Melek ARSLAN ve S.Betül ÇETİNKAYA Yönetim Kurulu asil üyeliğine seçildiler. Emniyet Genel Müdürümüz Sn. Celal UZUNKAYA nın eşi Genel Başkanımız Fatma UZUNKAYA, yaptığı konuşmada, kurul üyelerine katılımlarından, çalışmalarımıza gösterdikleri vefa, özen ve hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Hanımefendi ayrıca, kuruluşundan bugüne kadar birçok güzel faaliyete imza atan derneğimizin bundan sonra da aynı azimle çalışmalarına devam edeceğini ifade etti. Konuşmasının devamında ise gönüllü olarak başladıkları bu işlerde çok güzel, iz bırakan çalışmalar yaptıklarını ve bu güzel çalışmalarda kendilerine destek olan Şube Başkanlarımıza ve üyelerimize de teşekkür ederek yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.