KAHVALTI PROGRAMI

Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN öncülüğünde Polis Eşleri Derneği ve EGM Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde kahvaltı programı düzenlendi. Programa; şehit ve gazi ailelerimiz, Emniyet Genel Müdür Yardımcılarımızın ve Daire Başkanlarımızın eşleri ile bayan teşkilat mensuplarımız katıldılar. Sosyal Hizmetler Daire Başkanımız Lokman SEZER, konuşmasında kadının toplumdaki yeri ve gerek ev gerekse iş hayatındaki öneminden bahsederek tüm misafirlerin gününü kutladı. Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN ise konuşmasında; toplumun en etkili, yönlendirici, geleceği şekillendirici ve koruyucu melekleri olan kadınlarımızın her alanda ellerinin değdiği her şeyin ve dünyanın, kadınla, kadınlarımızın yetiştirdiği hayırlı ve güzel evlatlarla güzelleştiğini ifade etti. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin ailelerine bir kez daha şükranlarını ileten GÜLVEREN, tüm kadınlarımızın bu güzel gününü kutladı. Programda ayrıca derneğimize yaptıkları katkılardan dolayı AK Parti Rize eski Milletvekili Abdulkadir KART’ın eşi ve gelinine plaket ve şükran belgesi verildi. Birlikte pasta kesiminin ardından tüm misafirlerimize çiçek takdimi ile programımız son buldu.