3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMI

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’nun katılımlarıyla; Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı koordinesinde, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli eş ve çocuk sahibi Emniyet Teşkilatı personelinin ailelerine yönelik etkinlik düzenlendi. Etkinliğe personelimizin ailelerinin yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcımız Sn.Muhterem İNCE, Emniyet Genel Müdürümüz Sn.Celal UZUNKAYA, Ankara Valisi Sn.Vasip ŞAHİN, Ankara Emniyet Müdürü, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları ile eşleri katıldı. Programda, Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, çocuklarımızla yakından ilgilenerek ailelerimize hoş geldiniz dediler. Programın ilerleyen saatlerinde özel çocuklarımızın sunduğu gösteriler de katılımcılardan büyük beğeni ve alkış aldı. Gerçekleştirilen etkinliğe katılan çocuklarımıza hediyeler takdim edildi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından etkinlik sona erdi.