KOCAELİ ŞUBEMİZİN PROGRAMINA KATILDIK

Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN ve üyelerimiz, Polis Eşleri Derneği Kocaeli Şubemizce, çocuklarımıza burs desteği sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılmak üzere Kocaeli’ye gittiler. Misafirlerini karşılayan Kocaeli Emniyet Müdürümüz Necati DENİZCİ ve eşi Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ hoşgeldiniz diyerek duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Kocaeli Valisi eşi Hülya AKSOY, Büyükşehir Belediye Başkanı eşi Behiye KARAOSMANOĞLU, Kocaeli Üniversitesi rektörü eşi Ümmühan HÜLAGÜ, Cumhuriyet Başsavcısı eşi Durdane KORKMAZ, Deniz Eğitim Öğretim Komutanı eşi Nurhan YILDIZ, dernek üyelerimiz, teşkilat mensubu ile eşlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda, Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ ve Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN’in konuşma yapmalarının ardından sinevizyon gösterimi ile birlikte Kocaeli Üniversite hocalarımız tarafından ney ve kabak kemani dinletisi sunuldu. Şehidimiz Özel Harekat Polisi Ahmet CAN’ın emaneti küçük oğlumuza 7. Yaş günü münasebetiyle sürpriz doğum günü kutlaması yapılarak pasta kesildi ve hediyeler verildi. Programın ilerleyen saatlerinde üniversitede okuyan çocuklarımıza katkıda bulunmak isteyen misafirlerimiz polis eşlerimizce hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerden alarak bağış yaptılar. Programdan sonra Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN, 15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi olan TEM Daire Başkanımızın eşi Nadire ASLAN ve Şube Başkanımız Aliye DENİZCİ tarafından şehit Polis memuru Ali ALEMDAR ve Muhammet BOZOĞLU’nun aileleri ziyaret ettiler. Ailelerimiz, Genel Başkanımıza ve beraberindekilere ziyaretleri ve güzel hediyeleri için teşekkür ettiler.