ÇANKIRI‘DA İKAMET EDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZLE BİR ARADAYIZ

Çankırı Emniyet Müdürümüzün eşi Şube Başkanımız Özlem AKSOY’un davetiyle, Emniyet Genel Müdür Vekilimizin eşi Arzu GÜLVEREN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Daire Başkanı eşleri ile birlikte Çankırı’da ikamet eden şehit ve gazi ailelerimizle iftar programında bir araya geldiler. Programa şehit ve gazi ailelerimizin yanı sıra, Çankırı Valimizin eşi Seval AKTAŞ, Çankırı Belediye Başkanımızın eşi Ayşe BOZ, Çankırı Emniyet Müdürümüz Sadettin AKSOY ve eşi Şube Başkanımız Özlem AKSOY, Çankırı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel TEKE ile çok sayıda davetli katıldı. GÜLVEREN ve beraberindekiler ailelerimizle yakından ilgilenerek uzun uzun sohbet ettiler. Okunan Kuran-ı Kerim’in ve ezanın ardından oruçlar açıldı. Arzu GÜLVEREN konuşmasında, kendilerini davet ederek ailelerimizle kucaklaşmalarını sağlayan AKSOY çiftine teşekkür etti. Ailelerimizle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden GÜLVEREN şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diledi. Şube Başkanımız Özlem AKSOY ise, kendilerini Çankırı’da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bizleri kırmayarak geldiğiniz ve soframızı onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.