BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTIMIZ

Emniyet Genel Müdürümüzün eşi Genel Başkanımız Gülhan ALTINOK öncülüğünde derneğimiz tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltımıza Şehit ailelerimizin yanı sıra, Milletvekili eşleri, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı eşleri, Daire Başkanları eşleri, teşkilat mensuplarımızın eşleri ve çalışan personelimiz ile davetliler katıldı. Misafirlerine tek tek hoşgeldiniz diyen ALTINOK, yaptığı konuşmada derneğimizin bir yıldır yaptığı faaliyetlerinden ve verdiğimiz burs desteğinden bahsederek, çalışmalarının aynı hızla daha da artırılacağının altını çizdi. Hanımefendi, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır düledikten sonra her zaman şehit ve gazi ailelerimizle Türkiye’nin neresinde olursa olsun bir araya geleceklerini onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını, teşkilat mensuplarımızdan ihtiyacı olanlara maddi manevi ellerinden geldiğince destek olmaya gayret edeceklerini ifade etti. Bunları yaparken kendilerine her zaman destek olan teşkilat mensuplarımızın eşlerine ve personelimize teşekkür eden Hanımefendi, “Bizler bir oldukça, birlik oldukça, güçlendikçe evelallah kimse bizim sırtımızı yere getiremez. Çünkü biz büyük bir aileyiz.”dedi.