ŞEHİTLERİMİZİN OKULLARINI VE AİLELERİNİ ZİYARET

Emniyet Genel Müdürümüzün eşi Genel Başkanımız Gülhan ALTINOK, Şehit Fırat BULUT’un eşi Gamze BULUT, Şehit Ahmet KABUKÇU’nun eşi Nurşen KABUKÇU ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Aziz Şehitlerimizin adlarının verildiği Şehit Ahmet KABUKÇU İlkokulu ve Şehit Fırat BULUT İlkokulu’nu ziyaret ettiler. Yeni eğitim öğretim yılında Şehitlerimizin adlarının yaşatıldığı okullarda öğrenim görecek çocuklarımızla yakından ilgilenen Hanımefendi, onlara başarılı bir öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu. Ziyarette öğrencilere, Trafik ve Toplum Destekli Polislik personelimiz tarafından güvenlik ve trafik ile ilgili bilgiler verildi. Okul ziyaretimizin ardından ALTINOK ve beraberindekiler, 15 Temmuz Şehitlerimizden Fırat BULUT’un hacdan dönen ailesini ziyaret etti. Ailemizin hacılığını tebrik eden ALTINOK, “Kahraman evlatlarımızla ne kadar gurur duysak az. Onların adlarının verildiği okullarda nice Fıratlar, nice Ahmetler yetişecek inşallah. Onların emanetleri bizim başımızın tacı, her zaman ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.