Kermes

Türkiye’nin Tüm Renkleri Ankara’da Buluştu Derneğimiz tarafından 04 – 05 – 06 - 07 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen ve 81 ilin yöresel ürünlerinden oluşan Gıda ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Kermesimizin açılış töreni, 04 Mayıs’ta Ankara Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Emniyet Genel Müdürümüzün eşi Genel Başkanımız Sayın Gülhan ALTINOK’un öncülüğünde, Teşkilat mensuplarımızın üniversitede okuyan çocuklarına burs ve eğitim desteği sağlamak, ihtiyacı olan ailelere maddi yardımda bulunmak amacıyla düzenlenen kermesimize, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül SAYAN KAYA ile birlikte Başbakan Yardımcımızın eşi, İçişleri Bakanımızın eşi, Adalet Bakanımızın eşi, Sağlık Bakanımızın eşi, Jandarma Genel Komutanımızın eşi, Milletvekilleri ve üst düzey bürokratların eşleri ile şehit ve gazi ailelerimiz katıldılar. Türkiye’nin her yerinden organik ve taze yöresel ürünleri uygun fiyatlarla alabilecek olan vatandaşlarımız da kermesimize yoğun ilgi gösterdiler. Gıda ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Kermesi’nin, 81 ilin Teşkilat mensubu yakınlarının ve hayırseverlerin büyük bir özveri ve fedakarlıkla hazırladığı el emeği göz nuru ürünlerle düzenlendiğini belirten Sayın ALTINOK, “Sayın Bakanımızın, Bakanlarımızın değerli eşlerinin, milletvekillerimizin ve değerli misafirlerimizin derneğimize ve Teşkilatımıza yaptığı destek bizi çok onurlandırdı. Çok hayırlı bir işe vesile olabilmek amacıyla çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadınız. Sağ olun, var olun. Türkiye’nin her yerindeki polis eşleri olarak; el ele, yürek yüreğe verdik. Hep birlikte günlerce çalıştık, çabaladık. Gece gündüz emek verdik, yüreğimizi koyduk. Edirne’den Kars’a, Samsun’dan Hatay’a, İzmir’den Urfa’ya…Türkiye’nin bütün illeri…Her yörenin kendine özgü tanınmış, organik ve en güzel ürünlerini illerdeki arkadaşlarımızın desteği ile Ankara’ya getirdik. ” sözleriyle kermeste tüm emeği geçenlere teşekkürlerini sundu. Kermesimizin açılış kurdelesini, okunan duaların ardından kesen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül SAYAN KAYA, Genel Başkanımız Sayın Gülhan ALTINOK ve beraberindekiler, bereketli ve hayırlı olması temennisinde bulundular. Misafirlerimiz, daha sonra 81 ilin katılımıyla düzenlenen kermes stantlarını gezdiler.