ASİAD Tarafından Düzenlenen Uluslar Arası Kadın Zirvesi

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) tarafından, 02.03.2017 tarihinde, bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslar Arası Kadın Zirvesi'ne derneğimizi temsilen Genel Başkan Yardımcımız Sayın F.Serpil AKDENİZ katıldı.
Yoğun katılımla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans salonunda gerçekleşen ve yaklaşık 35 yerli ve yabancı konuşmacının yer aldığı Uluslar Arası Kadın Zirvesi'nde kadınların istihdamda ve girişimci olarak iş hayatında, eğitim alanında daha fazla rol alması, ekonomik ve sosyal alandaki yerinin güçlendirilmesi talepleri dile getirildi.
ASİAD Başkanı Eda ERSOY TOMBAKOĞLU, açılış konuşmasında; ASİAD olarak ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ederken, kadın konusunu her zaman küresel ölçekte dikkate aldıklarını belirterek, bu kapsamda geçen yılki ‘‘Women20’’ zirvesinde dünya liderlerine, ‘‘Kadınları iş dünyasında daha çok görmek istiyoruz’’ mesajı verdiklerini hatırlattı. Konuşmasının sonunda katılımcılara şükran plaketi veren Sayın TOMBAKOĞLU, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Genel Başkanımız Sayın Gülhan ALTINOK Hanımefendi adına plaketi alan Genel Başkan Yardımcımız Sayın F.Serpil AKDENİZ, Sayın TOMBAKOĞLU başta olmak üzere programda emeği geçenlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.