19 Şubat Kahvaltı

Derneğimiz Tarafından Düzenlenen İkinci Tanışma ve Kaynaşma Kahvaltısı
Emniyet Genel Müdürümüzün eşi Genel Başkanımız Sayın Gülhan ALTINOK’un  öncülüğünde derneğimizin ikinci tanışma ve kaynaşma kahvaltısı 19 Şubat 2017 Pazar günü Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti. Kahvaltımıza, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin ÖZTÜRK’ün eşi Nihan ÖZTÜRK, İçişleri Müsteşar Yardımcısı Mükerrem ÜNLÜER’in eşi Selma ÜNLÜER ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Selma ALPARSLAN’ın yanısıra,  Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları eşleri, EGM Daire Başkanları ve yardımcılarının eşleri, Emniyet Genel Müdürlüğünün bayan personeli ve Emniyet Genel Müdürlüğü personel eşleri ile davetliler katıldı.
Yaklaşık 330 kişinin katıldığı kahvaltımızda, misafirlerimize yönetim kurulu adına hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Sayın ALTINOK, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, ‘‘ Emniyet Teşkilatımız, 270 bin mensubu ve aileleri ile neredeyse 1 milyon nüfuslu kocaman bir aile. Bu nedenle geleceğimiz olan teşkilat mensuplarımızın çocuklarının okutulmasında da bir aile olarak elimizden geleni yapmalıyız.’’ dedi.
Şehit ailelerine verilen manevi desteğin önemini vurgulayan Sayın ALTINOK, konuşmasına şöyle devam etti: ‘‘Emniyet Teşkilatı olarak bir görevimiz de, şehitlerimizin ailelerini, bize olan emanetlerini asla yalnız bırakmayarak onlara manevi destek sağlamak. Biz planlı bir şekilde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere il dışı ve Ankara’da ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Öncelikli olarak şehit ailelerimizi ziyaret ediyor, ayrıca başka illerdeki personelimizle de tanışıyoruz. Bu programlar,  şehit ailelerinin sıkıntılarının dinlenerek, sorunların çözülmesinde bize yol gösteriyor.’’
Sıcak bir ortamda devam eden kahvaltının sonunda Sayın Genel Başkanımız, masaları tek tek dolaşarak misafirlerimizle sohbet edip fotoğraf çektirdi.