Şehit Komiser Yardımcısı Zekeriya BİLGEN’in Mevlidi

29 Ocak 2017 Pazar günü Genel Başkanımız Sayın Gülhan ALTINOK Hanımefendi, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları eşleri, Şehit Komiser Yardımcısı Zekeriya BİLGEN'in silah arkadaşları ve Ankara'da ikamet eden şehit ailelerimizle birlikte, 27 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Şehit Komiser Yardımcısı Zekeriya BİLGEN'in sene-i devriyesi için Balıkesir'in Susurluk ilçesine gittiler. Balıkesir'de yaşayan şehit aileleri ile birlikte ilk olarak şehitliği ziyaret eden Sayın Genel Başkanımız ve beraberindekiler, şehidimizin kabrinin başında Kuran-ı Kerim okuyarak dualar ettiler. Şehitlik ziyaretinin ardından şehidimizin silah arkadaşları ve ailelerinin de katıldığı Karşıyaka Kültür Merkezi'nde düzenlenen mevlit programına katılan Sayın Genel Başkanımız, vatanın birliğini, bütünlüğünü korumak için rütbelerin en şereflisine ulaşan şehitlerimize minnettar olduklarını ve emanetlerine her zaman sahip çıkacaklarını ifade ederek, mevlide katılan şehit aileleri ile yakından ilgilendi. Bizler de PEKAY ailesi olarak şehidimiz Zekeriya BİLGEN'e bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz.