DERNEĞİMİZİN 29.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

1987 yılından bu yana ülkemizin dört bir yanında cansiperane görev yapan Teşkilat mensuplarımızın ailelerine ve çocuklarına maddi – manevi destek olan, Türkiye’nin değişen vizyonu ile yenilenen ve desteğinizle güçlenen Polis Eşleri Kaynaşma – Yardımlaşma Derneği´nin 29. kuruluş yıldönümünü kutlamaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Her alanda bilgimizi ve tecrübemizi arttırmayı hedefleyen derneğimiz, bu vizyon ile birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu yıl da, 29. kuruluş yıldönümümüz münasebetiyle Genel Başkanımız Sayın Fatma Serpil AKDENİZ önderliğinde bir araya gelen üyelerimiz, Anıtkabir´i ziyaret ettiler. Mozoleye çelenk konulması ve saygı duruşunun ardından Anıtkabir şeref defterinin olduğu bölüme geçildi. Sayın Genel Başkanımız Anıtkabir şeref defterine şunları yazdı :

“Büyük ATAM;

Emanet bıraktığınız kutsal vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, yüce milletimizin birlik ve beraberliğini, huzur ve emniyetini korumak ideali ile cansiperane görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarının eşleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak amacı ile kurulan Polis Eşleri Kaynaşma – Yardımlaşma (PEKAY) Derneğimizin 29.yılında Türk Emniyet Teşkilatı mensuplarının aileleri olarak manevi huzurunuzda bulunmaktan büyük heyecan ve onur duymaktayız. ‘‘ Dünyada her şey kadının eseridir ‘‘ sözünüze bağlı kalarak kadına verdiğiniz değer ve güveni boşa çıkarmayacağımıza, özgür, bağımsız ve çağdaş bir toplum için her türlü çabayı göstereceğimize söz veriyoruz. Bu vesile ile sizi, silah arkadaşlarınızı ve ülkemiz uğruna canını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Emanetiniz, emanetimizdir. Ruhunuz Şad olsun.”

Ziyaretin ardından, üyelerimizle birlikte Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü´ne geçildi. Misafirlerimize hoşgeldiniz konuşması yapan Sayın AKDENİZ, başarılarla dolu 28 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi. Ayrıca, her zaman derneğimizden maddi manevi desteklerini esirgemeyen, her programımızda bizleri en iyi şekilde ağırlayan Polisevi Müdürü Sayın Özcan ÇALIŞKAN başta olmak üzere tüm Polisevi çalışanlarına teşekkür etti. Genel Başkanlarımızdan Sayın Yıldız ERKAN Hanımefendi ve üyelerimiz ile birlikte 29.Yıl pastasını kesen Genel Başkanımız Sayın Fatma Serpil AKDENİZ, üyelerimizle sohbetlerinin ardından, başarılarımızın, birlik ve beraberliğimizin katlanarak artacağı bir yıl olması temennisinde bulundular.