Polis Şehit ve Gazi Ailelerine Yönelik Geleneksel Moral ve Kaynaşma Yemeğimiz (03.06.2015)

Derneğimiz tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın katkıları ile Polis Şehit ve Gazi Ailelerine Yönelik Geleneksel Moral ve Kaynaşma Yemeğimiz, 300 şehit ve gazi ailemizin katılımı ile 03.06.2015 tarihinde İlbank Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi.

Yemeğimize, Vali Emniyet Genel Müdürümüzün eşleri Sayın Zehra LEKESİZ Hanımefendi de teşrif ettiler. Genel Başkanımız ile birlikte, katılan tüm misafirlerimize tek tek hoşgeldiniz diyen Sayın Zehra LEKESİZ Hanımefendi, ailelerimizle kısa sohbetin ardından kendilerine güzel bir gün geçirmeleri temennisinde bulundular.

Genel Başkanımız Sayın Mürvet ÖZDEMİROĞLU açılış konuşmasında, Türkiye’nin her yerinde, görevini cansiperane bir şekilde ifa etmekte olan emniyet mensuplarımız ve ailelerinin bizler için çok kıymetli, ülkenin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazi rütbesine erişen tüm mensuplarımızın, sadece teşkilatımız için değil, tüm milletimiz için çok değerli olduğunu ifade etti. Dolayısı ile onlar adına yapılan her çalışmanın bir vefa borcu olduğunu, dayanışma ve kaynaşma duygularının üst düzeyde olduğu bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesinin önemini vurguladı. Sayın ÖZDEMİROĞLU ayrıca ‘‘Bu vesile ile vatanımızın korunması, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması uğrunda şehit düşen mensuplarımızı rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Vatan size minnettardır.’’ dedi. Konuşmasının sonunda bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan Vali Emniyet Genel Müdürümüzün eşi Sayın Zehra LEKESİZ Hanımefendi’ye şükranlarını arz eden Sayın Genel Başkanımız, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na teşekkür ederek, misafirlerimize güzel bir gün geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programımız, semazenlerin gösterisiyle devam etti. Polis Akademisi bando takımının canlı müzik dinletisiyle öğle yemeği yenildi. Yemeğin ardından seğmenlerin gösterisi büyük ilgiyle izlenildi. Güzel havanın da etkisiyle misafirlerimize tesis bahçesinde çay ve ikramlarımızın ardından programımız sona erdi.

Düzenlediğimiz bu faaliyetlerin gelenekselleştirilmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden şehit ve gazi ailelerimiz, Polis Eşleri Kaynaşma – Yardımlaşma Derneği başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.